Våre tjenester

BPA

Brukerstyrt Personlig Assistent

Mennesker med nedsatt funksjonsevne og et langvarig assistansebehov har rett til å leve selvstendige liv. Vi i Totalomsorg brenner for å levere tilpasset og smidig BPA til våre kunder.

Ta kontakt med oss ved behov for mer informasjon eller spørsmål.

Avlastning

Totalomsorg gir tjenestetilbud til barn og foreldre som trenger i bli avlastet. Vi har lang erfaring både med drift og det praktiske arbeidet innen avlastning.

Det som gjør vår virksomhet unik er at vi er en gruppe som er løsningsorientert. Vi kan finne å skreddersydde gode tilbud og tjenester akkurat tilpasset til dere. Ut i fra deres individuelle behov, har vi mulighet å tilrettelegge. Finne gode løsninger der både brukeren/ pårørende og de øvrige samarbeids instansene vil være fornøyd.

Ta kontakt med oss ved behov for mer informasjon eller spørsmål.

Døgnbemanningsbolig

Bo og omsorgstjenester til barn og voksne brukere med ulike diagnoser og livsutfordringer. Vi i Totalomsorg har med oss et team og personale med lang erfaring og kompetanse i både offentlig og privatsektor.

Vi i Totalomsorg vet hva som må til for å levere gode tilbud og tjenester av høykvalitet. Gjennom lang erfaring og kompetanse, basert på kunnskap har vi mulighet å tilrettelegge og finne sammen individuelle løsninger som er tilpasset til våre brukere og pårørende.

Ta kontakt med oss ved behov for mer informasjon eller spørsmål.

Kontakt oss!

Send oss en melding så svarer vi deg så raskt som vi kan.
Takk skal du ha! Meldingen din er mottatt!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.